Rullaavat päivätorkut

Itseaiheutetun väsymyksen ja sadekuurojen vuoksi ei saareen tullut poikettua sunnuntaina. Todella ahkera talkooväki on alkukesän aikana saanut Röytässä kovasti aikaan. Katsastetaan sitten toisella kertaa. Pikkugastit kävivät syöttämässä lampaita ja koittivat narrata kaloja, mutta saalista ei noussut. Ida halusi keulakannelle fendarikeinun.

20140622_130715

Tuuli oli tosi heikko, joten kotimatka ajeltiin moottorilla. Kriisistä Kropsuun oli sen verran vanhaa merta, että avasimme genoan. Ei se paljon vauhtia tuonut, mutta vakautti mukavasti rullaamista sivuaallokossa. Muutama sadekuuro piti yllä juhannustunnelmaa.

20140622_164352

Kotimatkalla huomasimme suunnittelevamme jo seuraavaa reissua. Idalla ja Emilillä palautui mieleen, että uni maistuu parhaiten kulussa. Näin se lähtee taas tuttu rytmi käyntiin.

1 thought on “Rullaavat päivätorkut

  1. Virpi Ansamaa

    Turvallista ja nautinnollista purjehduskautta teijän perheelle toivottellee naapurin maarapuperhe!

    Vastaa

Vastaa