Miehistö

Kaitsu on purjehtinut lapsesta asti. Hän pitää erilaisista merimiesperinteistä ja kunnioittaa hyvää merimiestapaa. Jos vain sattuu paikalle, niin hän on mielellään laiturilla auttamassa töijaavia veneitä. Ja hän arvostaa muita, jotka tekevät samoin. Nuorempana Kaitsu oli aktiivisesti mukana vapaaehtoisessa meripelastustoiminnassa, mutta enää tuolle hienolle harrastukselle ei ole riittänyt aikaa. Kaitsu on nörtti – myös veneessä.

Kristiina löysi purjehduksen Kaitsun kautta. Hän kävi Oulun Merenkävijöiden purjehduskoulun kesällä 2000. Kristiinan vastuulla veneessä on miehistön huolto ja muonitus. Maissakin ruokaan intohimoisesti suhtautuva Kristiina on pentterin kruunaamaton kuningatar. Luonteeltaan avoin ja puhelias Kristiina nauttii veneilyn sosiaalisuudesta.

Otto (s. 2006) on perheen esikoinen joka syntyi kun radiosta tuli Merisää. Otto on innokas futaaja ja usein hän on tiukan paikan edessä, kun täytyy valita jalkapalloturnauksen ja purjehdusreissun välillä. Veneessäkin on aina pallo mukana. Otto on myös kova penkkiurheilija ja vääntää oitis radion isommalle, kun sieltä tulee urheilua. Talvisin otto viihtyy laskettelurinteissä. Tunnetaan myös nimellä Odeson.

Emil (s. 2007) elää mielellään virtuaalimaailmassa. Läppärit, täppärit, kuulokkeet ja vähän muutakin tekniikkaa kuluu hänen henkilökohtaiseen varustukseen. Hän myös pitää hyvistä kirjoista ja arvostaa kunnon huumoria. Emil onnistuu herkeämättömästi keskittymään omaan mielikuvitusmaailmaansa myös tiukoissa tilanteissa. Läsnäolijoita Emil viihdyttää aina sopivasti mieleen juolahtavilla vitseillä. Emilin mielestä veneessä tulevat kaikkein parhaimmat unet. #pelimies #koodikoulu #minecraft #youtube

Ida (s. 2008) on perheen prinsessa. Neidille Mamarosa on koti siinä missä ”talvikotikin” – tosin hän asustelee mielellään myös kavereiden veneissä. Ida on todellinen herkkusuu. Hänen lempiherkkujaan ovat mm. sillivoileivät ja voimakkaat juustot. Vauhdikas neiti harrastaa hiphopia ja hänen partionimi on Kirppu. Laivakoirat ovat lähellä Idan sydäntä.