Kylmä katkarapukastike

Kylymä katkarapukastike

Purkki ranskankermaa
Pussi katkarapuja
1 uusi, pieni punasipuli varsineen
1 lime
Valkoviinietikkaa
Pieniä kapriksia
Tilliä
Suolaa, sokeria ja pippuria

Piliko sipuli varsineen sekotusastian pohojalle. Tärräytä päälle 1tl valakoviinietikkaa, saman verran sokeria, rouhase hieman suolaa ja purista puolikkaan limen mehu. Sekottele ja anna ässehtyä hetki. Sekota joukkoon ranskankerma, katkaravut ja kapriksia. Piliko joukkoon tuoretta tilliä jos sulla on. Mulla ei ollu. Tarkista maku ja korjaa se kohilleen lime/suola/sokeri/pippurilla. Tarjoile uusien pottujen kera. Jos jotaki jää niin suolakeksin tai patongin päälle passaa vallan mainiosti. Ite laitoin toastin välliin. Toimi.

Vastaa