Cross-Kitcheniä ja scoottausta

Maanantai oli satamapäivä. Se tarkoitti esimerkiksi aamusuihkua ihan oikeassa suihkussa ihan oikealla vesijohtovedellä. Hitaasti käynnistyneen aamun jälkeen suuntasimme satamaravintolaan lounaalle.  Tarjolla oli melko omintakeista cross-kitcheniä. Seisovaan pöytään oli katettuna muunmuassa paistettua falukorvia, paikallista palttua, kalaa chilikastikkeessa ja sushia.

20130722_143839Ruokaa sulattelimme suuntaamalla kävelykadulle. Ida työnsi kärryissä Liisa-Lottaa ja Aapoa. Pojat scoottailivat Storgatanilla ja kun löytyi vähän väljemmin tilaa, Otto teki muutamia temppujakin.

Shoppailemassa kävimme lähinnä Storgatanin Systeemissä. Viinivalikoima on hyvä ja varsinkin veneessä kätevät laatikko- ja purkkiviinit ovat edullisia.

20130722_160838(0)Sataman supermarketissa kävimme myös tänään. Tällä kertaa lapset eivät menneet täydessä turvavarustuksessa, jopa scoottimiesten kypärät riisuttiin sisällä. Eilen käyntimme varmasti herätti hilpeyttä, sillä lapsilla oli puettuna sekä kypärät että pelastusliivit.

Chef Lotina pysyi kohtuudessa vaikka selvästi näytti siltä, että monenlaista herkkua olisi tehnyt mieli saada mukaan. Lähinnä Lotina keskittyi paistopisteeseen ja marketin laajaan juustovalikoimaan. Nimittäin kun päivällä käytiin täyttymässä satamaravintolan mätöistä, niin tukevampaa illallista ei tänään värkätä. Ilta mennään takakannella nautiskellen juustoista ja viineistä.

20130722_180914Emil päätti vielä illanpäälle viihdyttää sitlooran ikkunasta meitä eräänlaisella spontaanilla nukketeatterilla.

2 vastausta artikkeliin ”Cross-Kitcheniä ja scoottausta

 1. Saga

  Voi, Emppu näyttää alimmassa kuvassa aivan Kaitsulta. Viettäkää ihana loma!

  Vastaa
 2. tarja.kiimalainen@luukku.com

  Morjens!
  Me lähettiin Klubbvikeniltä ke iltana 21,45 ja oltiin Marjaniemessä aamulla noin 9.45. Pieni mahdollisuus että me oltiin se vene siellä maanrajan kohilla. Mukavaa reissua teille, käykää ihmeessä siinä Klubbvikenillä, lapsille tosi kiva paikka pomppulinnoineen. Ja Chef Lotinalle tiedoksi että kolme kiloa on nyt sun resepteillä tullu painoa lisää,mmmmrrrr…
  terv Rva Hanhi (tarja)

  Vastaa

Vastaa