Rapuja ja veneteatteri

Perjantaita oli jälleen kovasti odotettu.  Köydet irtosivat vähän ennen neljää ja suuntana oli tuttu Iin Röyttä. Sää oli puolipilvinen ja tuuli NW 6 – 8 m/s. Siis kelpo tuuli Mamarosalle, mutta melko vastainen. Alkumatka meni moottorin ja genoan yhdistelmällä. Kropsun kupeesta pääsimme vasta kunnolla purjehtimaan.  Sitten meno olikin tosi mukavaa.

20130823_202548Olimme tehneet Röyttään treffit Mikan ja Titan perheen kanssa tarkoituksena viettää yhdessä viikonloppua. S/Y Sara oli jo perillä ja Mika ottamassa köysiä vastaan, kun töijasimme Mamarosan viereen. Otto kiiruhti samantien pilkkimään ja testaamaan uusia morreja.

20130823_220027_LLSIllan hämärtyessä järjestimme lapsille yllätyksen, nimittäin veneteatterin. Viritimme Mamarosan takilaan valkokankaan ja Saran kannelle videotykin. Pikkugastit majoittuivat makuupusseineen, sipseineen ja karkkeineen Saran sitlooraan viettämään elokuvailtaa. Ajatus tällaisesta teatterista oli pyörinyt mielessäni jo aiemminkin ja alkukesästä luin S/Y Serenan toteuttaneen sellaisen. Nyt kun illat ovat alkaneet jo hiukan hämärtyä, oli aika kokeilla itsekin.

20130823_221817_LLSSillä aikaa kun pystytimme Mika kanssa teatteria, olivat rouvat loihtineet Mamarosan salonkiin rapukestit. Kylläpä saksiniekat maistuivat ja hauskaa oli. Lieneekö tillissä ollut jotain vikaa, kun kaikki osallistujia on tänään hiukan väsyttänyt.

Vastaa