Hevostelua ja kanttarelleja

WP_002615

Lauantain huomen oli Iin Röytässä tuulinen. Mika ja Titta kävivät tarkistamassa kanttarellipaikat ja saivat hyvän saaliin. Kanttarellimuhennosta nautimme iltapäivän auringossa. Rouvat olivat kaivaneet esille vähän porejuomaakin.

20130824_190734Lapset viihtyvät saaressa, kävivät syöttämässä lampaita ja rakentelivat köysiratoja. Ida ratsasti Hoppodi-Koppodilla ja Emil viihtyi tosi hyvin täppärillä Candy Crashin ja Poun parissa.

Virtauslangan bloggaajat kävivät tervehtimässä meitä. Oli mukava tavata ja keskustella yhteisestä harrastuksesta. Muistelin samalla löytämiäni oululaisia tai jotenkin ouluun liittyviä veneilyblogeja. Linkkiarkistostani löytyivät seuraavat:

Yhteinen mielipide oli, että suomalaisten purjehdusblogien erilaisuus on todellista rikkautta.

Illallista nautitimme porukalla S/Y Sarassa meksikolaisen buffetin äärellä. Tarjolla oli laaja sortimentti täytteitä, joista kukin sai rakentaa mieleisensä burriton.

Illallisen jälkeen lapset pääsivät taas elokuviin. Tuulta oli sen verran, että emme tällä kertaa ryhdytyneet virittämään valkokangasta takilaan. Sen sijaan sisustimme Mikan kanssa Röytän riemuliiterin teatteriksi. Lapsia tuli myös muista veneistä.

Vastaa