Miehistö

Kaitsu on purjehtinut lapsesta asti. Hän pitää erilaisista merimiesperinteistä ja kunnioittaa hyvää merimiestapaa. Jos vain sattuu paikalle, niin hän on mielellään laiturilla auttamassa töijaavia veneitä. Ja hän arvostaa muita, jotka tekevät samoin. Nuorempana Kaitsu oli aktiivisesti mukana vapaaehtoisessa meripelastustoiminnassa, mutta enää tuolle hienolle harrastukselle ei ole riittänyt aikaa. Kaitsu on nörtti, myös veneessä.

Kristiina löysi purjehduksen Kaitsun kautta. Hän kävi Oulun Merenkävijöiden purjehduskoulun kesällä 2000. Kristiinan vastuulla veneessä on miehistön huolto ja muonitus. Maissakin ruokaan intohimoisesti suhtautuva Kristiina on pentterin kruunaamaton kuningatar. Luonteeltaan avoin ja puhelias Kristiina nauttii veneilyn sosiaalisuudesta.

Otto (s. 2006) Perheen esikoinen joka syntyi kun radiosta tuli Merisää. Otto on Innokas tähystäjä, joka rakastaa onkimista. Kuuli kolmevuotiaana valtavan ukkosen jyrähdyksen ja huudahti spontaanisti: “Kaikki miehet kannelle!”. On kiinnostunut kaikesta mahdollisesta veneisiin ja purjehdukseen liittyvästä ja tahtoo oppia koko ajan lisää. Kalavermeet ja scootti kulkevat aina tämän pikkugastin mukana.

Emil (s. 2007) onnistuu herkeämättömästi keskittymään omaan mielikuvitusmaailmaansa myös tiukoissa tilanteissa. Läsnäolijoita Emil viihdyttää aina sopivasti mieleen juolahtavilla vitseillä. Hän tutkailee mielellään luontoa ja uusia paikkoja. Emilin mielestä veneessä tulevat kaikkein parhaimmat unet.

Ida (s. 2008) on perheen prinsessa. Kirpuksikin kutsutulle neidille vene on koti siinä missä “talvikotikin”. Ida viihtyy kiikussa keulakannella laiturielämää seuraillen. Hän haluaisi osallistua aivan kaikkeen niin kannella kuin sisätiloissakin. Ida on todellinen herkkusuu. Hänen lempiherkkujaan ovat mm. sillivoileivät ja voimakkaat juustot. Laivakoirat ovat lähellä Idan sydäntä.