Johtoryhmä ja hartiaterapiaa

28.8.2015 Iin Röyttä

Perjantaina vettä tuli kuin aisaa. Koko päivän. Tuulenkin suhteen ennusteet pitivät yllättäen paikkansa. Tuuli oli SE 8-9 m/s eli aallokko kävi suoraan sataman aukosta sisään purkkarilaituriin. Tämän olin ennakoinut ja laittanut veneen yöllä taempaan laituriin.

20150828_095045

Keli oli niin märkä, että ei viitsinyt kovin pitkään laituriparlamentissa seisoskella. Tosin eipä ollut juttujen tasokaan tänään kovin korkea, lähinnä huonon sään päivittelyä. Eihän meitä ollutkaan kuin kaksi yksinpurjehtijaa ja yksi yksinmoottoroiva.

20150828_112151

Oli sopiva sää pienille puhteille sisätiloissa. Tosin pieni muistutus pyöri mielessä, ettei kaikkiin askarteluihin kannattaisi ryhtyä reissunpäällä. Moottorin ohjauspaneelin virroissa oli esiintynyt silloin tällöin häiriötä, jonka olin onnistunut paikallistamaan yhteen liitokseen. Vaihdoin liitokseen abicon. Vaikuttaisi nyt toimivan, mutta pitää tietenkin seurata.

20150828_170546

Lämmitin illansuussa saunan. Puiden pilkkominen tuntui tekevän tosi hyvää hartiajumilleni. Toki kävin itsekin rauhassa ottamassa useammat löylyt, mutta nyt olivat mielessä lähinnä seurakaverit. Tiesin muutaman tutun veneen olevan tulossa sadekelissä. Purjehduspäivän jälkeen on aina mukava mennä saunaan, mutta miltä tuntuukaan päästä sateessa purjehditun matkan jälkeen valmiiseen saunaan.

20150828_183825

Kun palasin saunalta, oli tuuli heikentynyt ja kääntynyt. Siirsin Mamarosan purkkarilaituriin. Viereisen veneen kippari tarjoutui kaveriksi. Apu oli tervetullutta. Poijuun kiinnittyminen oli paljon helpompaa kun oli gasti kannella.

20150828_210248

Illalliseksi keitin itselleni noin neljän hengen annoksen pasta bolognesea. Olin aika ähkyssä. Uni tuli ihan houkuttelematta.

1 thought on “Johtoryhmä ja hartiaterapiaa

  1. Tarja

    Kiitos kiitos saunasta. Enemmän kuin ne kakstoista oravaa.
    terv rva Hanhi

    Vastaa

Vastaa