Sadepäivä, Sara ja sauna

20130807_123732Keskiviikoksi oli vielä tiedossa satamapäivä. Olimme sopineet odottavamme S/Y Saraa Kemissä. Luvassa oli sadetta ja mahdollisesti myös ukkosta. Niinpä laitoimme sitlooraan kuomun paikalleen, ensimmäistä kertaa tälle kesälle. Kuomulla saa mukavasti lisää oleskelutilaa sadepäiväksi.

Sadetta ei onneksi tullut koko päivää. Chef Lotina pääsi täyttämään ruokavarastoja. Minä  käytin lapsia Meripuiston leikkipaikalla.

20130807_170059S/Y Sara saapui jo alkuillasta. Vene ei ehtinyt olla kauan kiinni, kun kippari Mika entisenä kemiläisenä oli järjestänyt pursiseuralta illaksi saunan. Löylyt olivat hyvät ja tulivat oikeaan saumaan.

Illallista nautimme porukalla Mamarosan sitloorassa. Titta paistoi kanaa ja juureksia, chef Lotina toi pöytään grillijuustoa, tsatsikia ja tapaksia. Ilta vierähti loistavassa seurassa pikkutunneille.

Vastaa