Laatuaikaa

5.-6.8.2015 Veneilykeskus, Oulu – Iin Röyttä – Veneilykeskus, Oulu

Lähestyttäessä kotisatamaa iski ahdistus. Säätiedotus lupaili seuraavasta päivästä kesän kauneinta. Onko täältä pakko tulla vielä pois? Entä jos ei halua? Ja lomaakin oli vielä jäljellä. Kahdestaankin olisi kiva olla, olihan takana kuukausi intensiivistä yhdessäoloa lasten kanssa 24/7. Saatuamme köydet kiinni ehdotin Kaitsulle, että pitäisiköhän kysäistä mummulta ja papalta haluaisivatko he lapset heti seuraavana päivänä yökylään. Ja tietysti he halusivat. Isovanhemmilla oli ollut ikävä lapsia ja lapsilla isovanhempia.

20150805_170444

Nukuttuamme kotona yön veimme lapset mummolaan ja suuntasimme herkkukaupan kautta satamaan. Päätimme pitää illalla rapufestit. Päädyimme ruokakauppaan nälkäisenä ja jokainenhan tietää mitä siitä seuraa. Rapujen lisäksi mukaan tarttui pari kassillista tuoremuonaa. Milloinhan sitä oppii? Minun kohdallani taitaa olla toivo menetetty.

20150805_191240

Oli aivan uskomattoman upea sää! Tuulta nyt ei ollut juuri nimeksikään, mutta kun ei ollut myöskään kiire mihinkään niin lilluttelimme rauhassa lähes kokomatkan genaakkerilla. Purje laskettiin vasta Röytän satama-altaan suulla.

20150805_220149

Perille päästyämme katoimme illallisen. Siinä me sitten istuimme tuntikausia syöden ja keskustellen.

Vastaa