Parmesaanipotut

Joskus saa bunkrattua kunnon lihapalan käristetettäväksi nuotiolla. Sen kumppanina toimii nää potut. Tai toimii nää minkä vaan kanssa. Ja pelekästäänki.

Kilo keitettyjä pottuja
Purkki ranskankermaa
Runsaasti parmesaaniraastetta
Mustapippuria myllystä

Keitä potut pienittyinä suolaveesä. Jäähytä. Siirrä pellille. Sekota mukkaan purkki ranskankermaa ja parmesaaniraastetta. Ripottele loppu raaste päälle. Käännä uuni täysille ja heitä pelti sekkaan. Seuraa tilannetta. Ku alakaa saamaan väriä niin on valamista. Rouhase mustapippurit pintaan. Son siinä.

Yksi vastaus artikkeliin ”Parmesaanipotut

  1. Päivitysilmoitus: Tehoton sekoitin ja sekava sauna - S/Y Mamarosa

Vastaa