Kaivinkone ja puhekone

20130907_141713Lauantaiaamuna Elmeri tuli hakemaan poikia jo aamupalan aikaan. Pikku-ukot lähtivät saareen puolijuoksua. Ida halusi lähteä minun kanssa saareen vasta lounaan jälkeen syöttämään lampaita ja käymään majalla.

20130907_141330Alkukesästä hieman kritisoin Röytän uusia polkuja. Pitkospuut korvattiin soralla. Nyt polut ovat tamppautuneet melko kovaksi ja lopputulos on parempi kuin olisin uskonut siitä tulevan. Toisaalta polut pölisevät edelleen. Eivätkä ne ole yhtä mukavat kulkea kuin pitkospuut. Toisaalta pitkospuut ovat sateella melko liukkaat. Mutta nämä sotkevat sateella kengät. En tiedä, molempi parempi.

20130907_140249Myös muutama muu kehitysprojekti Röytässä on nyt hyvässä vauhdissa. Rantakentällä oli kaivinkone töissä tekemässä pohjaa kesäkeittiötä ja uutta leikkikenttää varten. Lautta Anton on tuonut saareen kaivinkoneen lisäksi myös uudet valopylväät.

Ida oli todella mielissään, kun pääsi jälleen kylään S/Y Viiveriin ja leikkimään Nellin kanssa. Yhdessä tytöt kävivät myös työntelemässä rannalla nukenrattaita ja arvioimassa kaivuutöiden etenemistä,

Alkuillasta viereemme kiinnittyi S/Y Sara. Olimme sopineetkin jo viikolla Mikan ja Titan kanssa yhteisestä illanvietosta Röytässä tänään. Illansuussa kävin Oton, Mikan ja Jussin kanssa saunomassa purjehdusseuramme majalla. Otto viihdytti meitä koko saunareissun ajan aikalailla tajunnanvirran tuottamalla puheen pulputuksellaan. Ei takuulla ollut yli 10 sekuntia hiljaa. Miten seitsemänvuotiaalla voi olla noin paljon asiaa. Hengästyttävää.

Vastaa