Mieluisia ja turvallisia

S/Y Mamarosan miehistö odottaa vesillelaskua ihan yhtä innokkaina kuin päällystökin. Jos kaikki menee nappiin, niin tällä viikolla se tapahtuu ja viikonloppuna ehkä päästään jo purjehtimaan. Mutta kovasti on vielä aherrusta edessä.

20150504_204835

Miehistölle on kertynyt uimataitoa sen verran, että pelastusliiveistä voidaan nyt siirtyä kelluntaliiveihin. Yhtä turvalliset ne eivät tietenkään ole, mutta paljon miellyttävämmät päällä. Viihtyvyyttä ne lisäävät sekä streetkredibiliteettiä junnujen keskinäisissä satama-aktiviteeteissa. Ja jos niitä käyttää mieluummin (=pysyvät päällä), niin eräänlainen torjuntavoitto sekin.

20150504_171913

Ojan Raudassa Oulun Ruskossa on kookas vene- ja veneilytarvikeosasto. Miehistömme löysi helposti mieluisat kelluntaliivit sieltä. Ida olisi varmaan mennyt nukkumaankin uusi liivi päällä, niin onnellinen hän pilkullisesta liivistään oli.

20150504_171957

Ojan Raudasta muuten löytyy purjehdusvaatteita hyllytavarana. Tällä hetkellä niitä ei Oulussa kovin monesta muusta paikasta löydy. Vai löytyykö mistään? Jotakin vaatetta näytti tänään olevan myös alennuksessa. Nopeat ehtivät, hopi-hopi!

Yksi vastaus artikkeliin ”Mieluisia ja turvallisia

  1. Päivitysilmoitus: Vettä, vesillä ja vedessä | S/Y Mamarosa

Vastaa