Kreikkalainen pitapitsa

 

Käyn silloin tällöin hakemassa ideoita kokkailuihin loistavasta oululaisesta Pastanjauhantaa-blogista.  Sieltä löytyi myös idea helppoihin pitapitsoihin, jotka rakennetaan halkaistujen pitaleipien päälle. Sitten vain hetki uunissa ja valmista on!

http://pastanjauhantaa.blogspot.fi/2013_01_01_archive.html

Omassa versiossani vaihdoin fetakuutiot oikeaan fetaan (en suostu käyttämään kumikuutioita). Ruokaisuutta pitsoihin toi aiemmin päivällä marinoimani punasipuli ja Stockmannin marinoima karitsan sisäkumi joka sattui vielä sopivasti olemaan torstaina tarjouksessa, kun varustimme paattia viikonloppua varten. Mausteina käytin basilikaa, oreganoa ja mustapippuria sekä hieman tuoretta ruohosipulia. Lopuksi läsäytin kuumien pizzasten päälle kylmää, hyvin ässehtynytttä tsatsikia ja koristeeksi ruohosipulia. Pizzoista tuli aivan järjettömän hyviä! Suosittelen!

1 thought on “Kreikkalainen pitapitsa

  1. Päivitysilmoitus: Tsatsiki | S/Y Mamarosa

Vastaa