Hyviä ja huonoja uutisia

2.9.2016 Veneilykeskus, Oulu – Kiviniemen veneilysatama • reitti kartalla

Suunnitelmat muuttuivat perjantaina juuri ennen lähtöä. Olimme viestitelleet tuttujen kanssa, jotka olivat menossa Kiviniemeen. Niinpä mekin päätimme poiketa sinne yhdeksi yöksi ja jatkaa sitten aamulla Röyttään.

Keliksi oli luvattu W 6 m/s. Vihreäsaaressa puhalsi 9 m/s, kun ajoimme ulos. Vähän oli siis povattua rivakampaa.

Genoa riitti yksin tuomaan matkanopeutta kuusi solmua. Otto ja Emil olivat tyytyväisiä. Vauhti oli heidän mukaan oikein sopiva Pokémonin munien hautomiseen.

20160902_170638

Kristiina oli sijoittanut Onnensanat-arpaan. Voitto 5 €. Ei siis uutta venettä tai etelänmatkaa.

Pojille matkasuunnitelman muutos toi sekä hyviä että huonoja uutisia. Huonot olivat siinä, että matka oli nyt puolet lyhempi ja kaikkia aiottuja munia ei ehdittäisi hautoa. Hyvien uutisten suhteen minun piti ottaa pieni riski. Lupasin pojille, että sataman lähettyviltä löytyisi ainakin yksi pokestop.

20160902_170703

Pojat ehtivät hautoa matkalla yhdet 10 km munat. Jari ja Kyösti olivat laiturilla ottamassa meitä vastaan.

Mummu ja pappakin kävivät tervehtimässä meitä. He olivat olleet lähettyvillä käymässä ja huomanneet blogin trackeristä, että Mamarosa on Kiviniemessä.

Ilta vierähti S/Y Juliaanan ja M/S Jolina II:n väen kanssa. Miesväen kesken kävimme pienellä kävelyllä, johon yhdistettiin useampia erilaisia aktiviteetteja: koiran ulkoilutus, Pokémonien metsästys, jäätelön osto ja paikallinen. Naisten regatta oli satamassa.

20160902_214326

Illan hämärtyessä satamaan tuli vielä muutama vene lisää.

Ja se yksi pokestoppi löytyi juurikin satamasta. Huh.

Vastaa