Luotolainen savusärkisäilyke ja perunatortilla

Kalasäilykkeet ovat ihan parasta venemuonaa. Kunhan muistaa bunkrata tölkinavaajan. Ilman saattaa tulla itku, hampaiden kiristys ja haavoja käteen. Minusta on hauska ostella kaupasta erilaisia säilykkeitä ja testailla niitä sitten kulussa. Ja satamassa. Kuinka vaan.

20140729_212904

Lasten ylijäämäpotuista valmistin jälleen kerran ruokaisan tortillan, jonka kylkeen avasimme Hailuodosta ostamamme savusärkisäilykkeen. Tällä kertaa lisäsin tortillaan myös kapriksia ja kylläpä oli hyvää! Säilykekkin maistui erinomaiselta – en yhtään ihmettele että sitä savustamon myymälässä minulle niin lämpimästi suositeltiin. Hankitaan varmasti toistekkin! Myös rapuröran jämät osuivat ja upposivat tortillan kyljessä. Mikäpä kalatuote ei uppoaisi kun rinnalla on uusia pottuja, luomuvoita ja sipulia!

20140729_214150

Vastaa