Vinksin vonksin ja heikun keikun

Iin Röyttä 20.8.2016

Aamu Iin Röytässä oli vähän harmaa, mutta pian keli kääntyi varsin komeaksi.

2016-08-20 13.11.51-2

Ida kävi aamupäivällä moikkaamassa. Hänhän oli siis jälleen ollut yötä kaverinsa Aleksin luona. Heistä on tullut aivan erottamattomat. Kaverukset kävivät ajelemassa kumpparilla, askartelivat veneessä, seikkailivat saaressa ja kyläilivät muissa veneissä.

Ida kyseli kenkiänsä. Ei löytynyt omasta veneestä eikä Aleksin luota. Mutta yhdestä veneestä löytyivät. Tavarat ovat neidin jäljiltä välillä melko hukassa.

2016-08-20 14.11.11-1

Puoliltapäivin alkoi pauke. Naapurisaaressa Satakarissa ja Röytän toisessa päässä oli sorsastajia. Iltapäivällä veneitäkin tuli lisää.

Chef Lotinan pentteri tarjoili lounaaksi Green Curry Chicken.

Röytästä löytyy hyvin luonnonantimia. Päivän mittaan moni tuli saaresta tyrnimarja-astian kanssa. Tatteja tuotiin myös risottoon. Me otimme lauantain enemmän laiskottelun ja nautiskelun kannalta.

Emil eleli omassa maailmassaan. Hän kokeili Minecraftiin uusia modeja. Ja Pixelmon oli alkanut kiinnostaa häntä uudelleen Pokémon GOn myötä.

2016-08-20 13.18.15-2

Kävin Oton kanssa potkimassa rantakentällä jalkapalloa. Pari Oton ikätoveria tuli mukaan. Täytyy myöntää, että minun kunto ei kestänyt poikin pelitahtia. Palasin veneelle paita märkänä. Vaihdoin uikkarit ja loikkasin uimalaiturilta sekaan.

Illansuussa saderintama saavutti Röytän. Laitoimme pappateltan sitlooran suojaksi. Tuulen ja sateen suojassa oli tunnelmallista katsella illan muuttumista yöksi ja nauttia kylässä käyneiden ystävien seurasta.

Vastaa