Kun ei niin ei

To 27.7.2017

Suunnitelmat tehdään siksi, että niitä voi muuttaa. Purjehtijan liikkuminen perustuu niin merkittävästi säähän, että keli saattaa laittaa ne uusiksi.

Jos suunnittelee kuukautta-kahta aiemmin reissun ja h-hetken lähestyessä huomaa, että sää ei mahdollista reissua, niin ei sille oikein mitään voi. Tyhmää lähteä uhmaamaan luontoa vastaan tai vähintäänkin viedä lapset olosuhteisiin, joissa he ovat varmasti merisairaana.

Meillä oli suunniteltuna ja sovittuna viikon reissu Perämeren pohjukkaan. Aivan erityisesti olisimme halunneet käydä ruotsalaisen seuramme Töre Båtklubbin pursimajalla Gårdsvikenissä. Sinne on tehty iso remontti. Laitureita, rakennuksia ja paljon muutakin on uusittu.

Sää ei ollut meille suosiollinen. Hyvää ylitysikkunaa menomatkalle ei ollut käsillä ja paluuikkunaankin näytti liittyvän riskejä. Perämeren Ruotsin puolen parhaaseen saunaan emme siis tälle kesälle pääse. Muutakin ohjelmaa oli ruotsalaisten seurakavereiden kanssa jo ehditty sopia. Siirretään suunnitelmia vuodella.

5 thoughts on “Kun ei niin ei

  1. Päivitysilmoitus: Merelle nyt kuitenkin - S/Y Mamarosa

  2. Päivitysilmoitus: Talviturkki ja illallisiltamat - S/Y Mamarosa

  3. Päivitysilmoitus: Siivoilua kevyessä - S/Y Mamarosa

  4. Päivitysilmoitus: Hämäys ja kosto - S/Y Mamarosa

  5. Päivitysilmoitus: Haju ja helle - S/Y Mamarosa

Vastaa