Yhenlainen pastasalaatti

Kulkuun tehdään helposti haarukoitavaa ruokaa jonka voi syödä vaikka vasemmalla kädellä. Syksyllä kuuma keitto termarissa on varmasti kohdillaan, mutta kesäkuumalla kaipaa ruokaa joka maistuu hyvältä kylmänä. Aiemmin mainittujen pannujen ohella myös erilaiset pastasalaatit ovat hirmu kätevä ratkaisu näihin tilanteisiin. Variaatioissa vain taivas ja pentterin muonavarasto on rajana. Itse asiassa olisin halunnut tällä kertaa tehdä version jossa salaattiin käytetään päärynäsosetta, päärynöitä ja Aurajuustoa, mutta kun mitään edellämainituista ei kaapista löytynyt niin tällä kertaa syntyi tällainen, yhenlainen versio, jonka söimme keskellä Perämerta kun maata ei näkynyt missään.

20140713_174358

Pastamakaroonia
Kanaa
cashewpähkinöitä
punanan paprika
1-2 uutta sipulia varsineen
Kesäkurpitsa mallia pienehkö
1prk ranskankermaa
1prk mangopilttiä
½ limen mehu
cayenne, suolat ja pippurit

Keitä pasta ja jäähytä se. Paaha pähkinät pannulla ja siirrä syrjään. Sitten pannun kautta kanat ja kasviosasto –mausta makusi mukaan. Hieman lämpöä, suolaa ja pippuria. Sekota keskenään ranskankerma, piltti ja puolikkaan limen mehu. Sekota kaikki keskenään. Ripottele pähkinät komeuden päälle ja koristele sillä toisella limen puolikkaalla.

Vastaa